Bijgewerkt: 20 april 2024

Doe je mee met de Keep It Clean Day 2015 in Amstelveen?

Nieuws -> Informatief

Bron: Anne Marie van Leent
09-09-2015

Net als voorgaande jaren wordt in Amstelveen ook dit jaar deelgenomen aan de internationale Keep It Clean Day. Op deze dag gaan Amstelveners op pad om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. De Keep It Clean Day vond in 2008 voor het eerst plaats in Estland en kreeg al snel navolging in andere landen, waaronder Nederland. Een inspirerend filmpje van deze eerste dag met de titel ‘Let’s do it Estonia’ kun je op You Tube bekijken.



Meer dan 200 Amstelveners ruimen nu al regelmatig zwerfafval op in hun eigen buurt, of op andere plekken. Tijdens de Keep It Clean Day maken we er een gezamenlijke dag van, waarbij koffie/thee en een lunch worden aangeboden. Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen? Meld je dan aan.

Op vrijdag 18 september 2015 staan  vanaf 09.30 uur koffie en thee klaar in de Buurtkamer, Lindenlaan 75 Amstelveen.   Om 10.00 uur gaan we de wijken in om zwerfafval op te ruimen. Om 12.00 uur staat de lunch klaar en van 13.00 tot 15.00 uur is de tweede opruimronde. Na afloop kan in de Buurtkamer nog iets gedronken worden. Alleen  ’s ochtends, of alleen ’s middags deelnemen is ook mogelijk. Graag aanmelden via annemarie.van.leent@xs4all.nl



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.