Bijgewerkt: 18 september 2020

Drie HBO kanalen bij Ziggo

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziggo
16-01-2012

Media- en communicatiebedrijf Ziggo biedt vanaf 9 februari 2012, als eerste in Nederland, Home Box Office (HBO®) premium kanalen aan haar klanten aan. Ziggo gaat drie 24-uurs-, reclamevrije HD-kanalen (HBO, HBO®2 en HBO®3) bieden voor een maandelijkse abonnementsprijs van € 14,95. De kanalen zullen ook in SD beschikbaar zijn.

De streamingdienst HBO GO® en de video-on-demanddienst HBO On Demand® zijn zonder extra kosten beschikbaar voor klanten die zich op HBO hebben geabonneerd (voor de On Demand dienst moet de klant wel beschikken over een ontvanger met interactieve functionaliteit). Meer informatie is te vinden op www.ziggo.nl/hbo

Na de première in de USA meestal binnen 1 dag in Nederland

Originele HBO-programma's zijn meestal binnen 1 dag na de Amerikaanse uitzending via Ziggo te zien. Het gaat hierbij onder andere om nieuwe afleveringen van de series Boardwalk Empire®, Game of Thrones® en de binnenkort startende series Luck™, Veep™ en Girls™. Andere originele producten van HBO zijn miniseries zoals Mildred Pierce en Band of Brothers, films zoals Too Big To Fail en Cinema Verite, plus documentaires en speciale programma's.

Ziggo-klanten kunnen ook kijken naar een breed aanbod van eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde bioscoopfilms van belangrijke Hollywood studio's zoals: Sony Pictures en Warner Brothers. Dit naast werk van onafhankelijke Nederlandse distribiteurs zoals Splendid en E-One. Klanten hebben zodoende toegang tot een indrukwekkende line-up aan blockbuster films waaronder The Social Network™, Harry Potter and the Deathly Hallows™ Part 1, Pirates of the Caribbean™: on Stranger Tides, Eat Pray Love™ en The Town™.

ziggo Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

Ziggo gaat 3 reclamevrije HD-kanalen van HBO aanbieden voor een maandelijkse abonnementsprijs van 14,95 euro


HBO-programma's bekijken op je tablet, smartphone of PC

Alle nieuwe programma's plus klassiekers als The Sopranos®, komen ook beschikbaar via de streamingdienst van het netwerk, HBO GO. HBO GO biedt klanten een andere manier van kijken naar HBO-programma's, met onmiddellijke toegang tot alle afleveringen van alle seizoenen van de beste HBO-series.

Op een Windows pc, of Apple-computer en zelfs buitenshuis op iPad®, iPhone®, iPod touch® en nieuwere Android™-apparaten. Daarnaast kunnen abonnees via HBO On Demand programma's thuis op televisie bekijken wanneer ze dat willen en zo vaak als ze dat willen, waarbij ze bovendien kunnen pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.

Een gratis voorproefje van drie topseries

Alle Ziggo klanten in het bezit van een digitale ontvanger krijgen de kans om gratis kennis te maken met drie HBO topseries. Op maandag 6 februari 2012 om 20.30 uur kan men kijken naar de eerste aflevering van Luck®. Op dinsdag 7 februari om 20.30 uur zendt Ziggo de eerste aflevering van Mildred Pierce™ uit en op woensdag 8 februari om 20.30 uur kunnen Ziggo klanten kijken naar de pilot-aflevering van de hitserie Game of Thrones®. Ziggo zendt deze afleveringen uit op kanaal 111.

HBO?

HBO, afkorting voor de Home Box Office, is een Amerikaanse premium kabeltelevisie-netwerk, eigendom van Time Warner. Met ingang van maart 2011 HBO's programmering bereikte 28,2 miljoen abonnees in de Verenigde Staten, waardoor het de op een na grootste premium netwerk in Amerika geworden. In aanvulling op haar Amerikaanse abonneebestand, zendt HBO ook films uit in ten minste 151 landen wereldwijd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.