Bijgewerkt: 3 augustus 2020

Drie voorstellingen in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
16-01-2014

Op donderdag 23 januari 2013 om 20.30 uur is Swanproducties te gast in het Amstelveens Poppentheater met de leesvoorstelling 'Hou je van me' van Ellen Vogel met tekst van Ineke Swanevelt. Deze voorstelling over liefde, lef en leugens garandeert u van een heerlijke avond met veel herkenbare situaties voor vrouwen én mannen.

'Hou je van me' speelt in het clubhuis van een tennispark. Drie vriendinnen vluchten naar binnen vanwege een onweersbui. Al gauw zitten ze aan de witte wijn. Eén van hen onthult opgewonden, dat zij en haar man eindelijk gaan scheiden na hun doodgelopen huwelijk. Aangewakkerd door de drank komen tot ieders ontzetting amoureuze bekentenissen aan het licht. Wat blijft er van liefde en vriendschap nog over?

Na de lezing gaan de actrices in gesprek met het publiek over de universele thema's van het stuk: liefde, lef en leugens. Een amusante aanrader! Toegangsprijs: € 15,- p.p. incl. 1 drankje

Reserveren via: www.swanproducties.nl


Zaterdag 25 januari 2014 om 14.30 uur speelt theatergroep Kees & Koos 'Ik word een heel blij visje' in het Amstelveens Poppentheater. Een meespeeltheatervoorstelling voor peuters en kleuters, met een liedje, een verhaaltje, en de golven van de zee. Je hoeft niet op je billen te blijven zitten; je verandert vanzelf in een blij visje. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!


Foto Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2014)

De flyer van de jeugdvoorstelling 'De Kraakpersvuilniswagen'


Op zondag 26 januari 2014 om 14.30 uur kunt u in het Amstelveens Poppentheater de jeugdvoorstelling 'De Kraakpersvuilniswagen' zien van theater Kees & Koos. Deze muzikale slapstick voor kinderen vanaf 4 jaar is een ode aan fantasie in een uniek geluidsdecor, ontworpen door the Blue Noise Department.

Kees en Koos willen meedoen aan willen meedoen aan een vuilniswagenrace, maar ze hebben geen vuilnisauto. Gelukkig hebben ze wel een onuitputtelijke fantasie. Daardoor ontstaat een kraakpersvuilnisauto die echt heel spectaculair is: je kan ‘m niet zien, maar je hoort ‘m des te beter. En hij rijdt op menselijk biogas!


Toegangsprijs Kraakpersvuilniswagen : € 8,- p.p. Toegangsprijs Blij visje : € 8,- p.p. Alle informatie is ook terug te vinden op: Website: www.amstelveenspoppentheater.nl en www.keesenkoos.nl Facebook: www.facebook.com/amstelveenspoppentheater

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.