Bijgewerkt: 11 december 2018

Echte Hollandse avond in Schouwburg Amstelveen

Nieuws -> Schouwburg

Bron: Schouwburg Amstelveen
04-11-2017

Voor een echte Hollandse avond vol gezelligheid bent u in Schouwburg Amstelveen ook aan het goede adres. Zaterdagavond 18 november 2017 verandert de Kleine Zaal in een feestpaleis. Zangers en ras-entertainers Dries Roelvink, Mike Peterson, Jordy Heer, Hans Kap en Han Holland brengen de beste Nederlandstalige hits en eigen werk.

Maar liefst vijf zangers treden op tijdens de avond en accordeonist en zanger Hans Kap verzorgt de opening. Verder komen niemand minder dan Jordy Heer, Dries Roelvink en Mike Peterson voorbij. Han Holland, dé gangmaker op elk feestje, presenteert de avond. Deze entertainers pur sang brengen de beste Nederlandstalige hits en eigen werk. De tribune in de zaal wordt ingeschoven en met een bar in de zaal hoeft het publiek niets te missen. Dat belooft dus lekker dansen en meezingen te worden!

Dries Roelvink gaf in 2015 nog zijn jubileumconcert '30 jaar Dries' in Schouwburg Amstelveen. De afgelopen jaren is hij uitgegroeid tot een TV personality en verscheen hij in talrijke tv-programma’s. Tien CD albums, twee DVD’s en 34 singles heeft hij tot nu toe uitgebracht. In 2010 scoorde hij zijn eerste nummer één hit met Alleen door jou.

Foto Amstelveen
(Bron Schouwburg Amstelveen - 2017)

Voor een echte Hollandse avond vol gezelligheid bent u in Schouwburg Amstelveen ook aan het goede adres. Zaterdagavond 18 november 2017 verandert de Kleine Zaal in een feestpaleis


Mike Peterson deed in 2015 mee aan het SBS6 talentenprogramma Bloed, Zweet en Tranen waar hij uiteindelijk de derde plek in de finale behaalde. Met vriend en collega Yes-R bracht hij de nummer één hit Altijd bij jou zijn uit. Hij verzorgde het voorprogramma van Ruth Jacott en schitterde diverse malen in de Halftime Show van de Toppers. Theateragenda 8 november t/m 15 november 2017. Woensdag 8 november staat dansgezelschap ISH met hun nieuwe voorstelling Dwang (12+) in de Kleine Zaal. Musicalcomedy VAMOS! is te zien in de Grote Zaal. Donderdag 9 november brengen schrijver Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer literatuur en muziek op prachtige wijze samen. Herman Pleij geeft die avond ook een cultuurhistorisch theatercollege over de zoektocht naar de Nederlandse identiteit. Op vrijdag 10 november kunt u een voorstelling over de koningin van de countrymuziek bijwonen: Dolly Parton – the heart behind the boobs. Zaterdag 11 november brengt het Nationale Theater alle stukken van Shakespeare op één avond in Het verzamelde werk van William Shakespeare (ingekort). Cabarettalent Anne Neuteboom staat in de Kleine Zaal met haar show Weg. Zondagmiddag 12 november is er voor de kleintjes Een Wintersprookje (3+) geprogrammeerd. Dansgezelschap Cardiac Output brengt met West Side Stories op maandag 13 november hun tweede avondvullende programma. Woensdag 15 november, tot slot, is Het Groot Niet Te Vermijden te zien met hun humorvolle muziekprogramma en Nasrdin Dchar brengt het prachtige toneelstuk DAD. Voor de complete agenda, meer informatie en het bestellen van entreebewijzen www.schouwburgamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.