Bijgewerkt: 26 januari 2021

Een buschauffeur van Connexxion is mishandeld in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: AT5
29-03-2015

Een buschauffeur van Connexxion lijn N70 is vanochtend 29 maart 2015 vroeg mishandeld bij de bushalte Sportlaan in Amstelveen. De man werd aangevallen en geslagen - meldt de Amsterdamse omroep AT5. Het incident gebeurde rond 04:30 uur, toen de chauffeur een passagier verzocht de bus te verlaten. De man had zich misdragen en andere passagiers lastig gevallen. Als de buschauffeur de man sommeerde om uit te stappen, werd deze agressief en trok de man over het deurtje bij de bestuurdersplek heen. Vervolgens werd de chauffeur geslagen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Een bus van Connexxion is in Amstelveen aangekomen


Volgens een omstander zaten de handen van de chauffeur onder het bloed en had hij bloedspetters op zijn gezicht. De man heeft, nadat hij aan zijn verwondingen behandeld was, zijn werkzaamheden wel hervat. Na zijn dienst zou wel even langs het ziekenhuis zijn gegaan voor een korte controle. Volgens een getuige was de chauffeur behoorlijk aangedaan door de mishandeling. 'Dat zo'n klein ventje, zoveel kracht heeft'-, zou hij gezegd hebben. Toen de politie bij de bus arriveerde, was de verdachte gevlucht. Wel zouden veel passagiers in de bus weten wie de man is.

Busmaatschappij Connexxion bevestigt, dat er een incident heeft plaatsgevonden in een bus op lijn N70, van Amsterdam CS naar Uithoorn. Volgens een zegsvrouw, zal de chauffeur vandaag aangifte doen van mishandeling.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.