Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Een perfecte trouwdag

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveenweb / Weddingfair / Gem. Amstelveen
29-03-2011

Op zondag 27 maart 2011 van 11 tot 17 uur werd door Wedding Fair, de organisatie van initiatiefnemer en Rob Twenhaar de 5de keer een trouwbeurs georganiseerd. Deze keer was het in restaurant Résidence Fontaine Royale in Amstelveen, waar alle mogelijke attributen van een trouwdag aanwezig waren.

Iedereen kon zijn/haar hart ophalen bij de exposanten die alles uit de kast haalden om van een trouwdag een perfecte trouwdag te maken. In de sfeervolle stands kwamen de bezoekers al snel in de feestelijke stemming en zelfs al de getrouwde bezoekers hebben de smaak te pakken gekregen, om nogmaals te trouwen.

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De burgemeesters Jan van Zanen en Mieke Blankers-Kasbergen met de medewerkers van de trouwbeurs


Organisator Rob Twenhaar: 'Wij organiseren Trouwbeurzen in heel Nederland, waarbij we steeds kiezen voor beurslocaties met sfeer. Zodra je binnenkomt op de beurs, wordt je omarmd door de uitstraling die past bij een verzorgde en smaakvolle trouwdag. Intimiteit en betrokkenheid zijn belangrijke waarden, waaraan ook de deelnemende bedrijven graag meewerken.

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De burgemeesters Jan van Zanen en Mieke Blankers-Kasbergen krijgen van de initiatiefnemer en organisator Rob Twenhaar uitleg over zijn Weddingfair


Geen enkele trouwdag is gelijk aan de andere. Moderne bruidsparen maken heel persoonlijke keuzes over het verloop en de invulling van hun dag. Vooral huwelijken, die zijn gekoppeld aan een thema zijn populair. Neem als voorbeeld, een kleur, het strand, de 60’s, hip, klassiek, romantisch, alles op de fiets, intiem, groots, budget, exotisch enzovoort.

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Burgemeester Jan van Zanen met een witte duif, die bij huwelijken wordt verhuurd. Zijn vader is duivenmelker, dus hij heeft ook gevoel voor duiven


Het is ons streven het productaanbod op de beurs zo gevarieerd mogelijk te maken, zodat iedereen iets kan vinden, wat bij haar of zijn persoonlijke bruiloft past. Een brede keus is aantrekkelijk voor zowel de bezoekers als de deelnemers.

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Zanger Lou Prince was ook aanwezig en hij zong sfeervolle liedjes


Wij willen het klimaat creëren, waarin de aanstaande bruidsparen en hun familie zich kunnen oriënteren op alle elementen die het voorgenomen huwelijk met zich mee brengt. Aanstaande bruidsparen kunnen zich een hele dag vrijblijvend laten informeren bij een groot aantal verschillende bedrijven die keuzes mogelijk maken voor elk beschikbaar budget.

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Echtpaar op de taart


Dát is het werkelijke voordeel van het bezoek aan onze bruidsbeurzen; in een gezellige omgeving veel bedrijven spreken op één dag en dan thuis, samen met de voetjes op de bank, overleggen en keuzes maken. Ook dan staat WeddingFair voor je klaar.

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Een moment rust bij de stand van Amstelveen. Burgemeester Jan van Zanen met Aaike Bicker, consulent van Publiekszaken van de gemeente Amstelveen


Alle bezoekers ontvingen de goodiebag van WeddingFair, waarin ze in de trouwmagazine met boordevol informatie en tips over de perfecte trouwdag kunnen vinden en een handige weddingplanner met een checklist, om niets te vergeten, een tijdslijn, zodat je weet, of je op schema ligt met alle voorbereidingen en een budgetplanner voor overzicht de van de kosten die alle aankopen en activiteiten met zich meebrengen.'

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

De heer Rob Twenhaar laat het kristallen muiltje zien


De trouwbeurs was perfect georganiseerd en het werd ook door Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen en burgemeester Mieke Blankers-Kasbergen van de gemeente Ouder-Amstel bezocht en ze genoten blijkbaar van de beurs.

Weddingfair Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Vlnr.: Mieke Blankers-Kasbergen, Arjan Smit, Bianca Noordman, Jan van Zanen en Rob Twenhaar met het kristallen muiltje en een fles Bruidstranen likeur


Onder de aanwezigen werd een kristallen muiltje verloot. Dit muiltje is aangeboden door de organisatie van de Wedding Fair. Burgemeester Van Zanen heeft het overhandigd aan de winnaars; Bianca Noordman en Arjan Smit uit Aalsmeer. Zij geven elkaar in juni het Ja-woord in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.