Bijgewerkt: 23 september 2020

Einde aan juridische procedures bouwvergunningen golfbaan

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
23-12-2011

Het hoger beroep, dat stichting Beschermers Amstelland indiende, is ongegrond verklaard door de Raad van State. Hiermee komt een einde aan juridische procedures naar aanleiding van de verleende bouwvergunningen en vestiging van de golfbaan.

levie  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Wethouder John Levie (BBA)


Wethouder John Levie: “Juridische procedures zijn tijdrovend en kosten handenvol geld. De Raad van State is klip en klaar. Het hoger beroep door de stichting Beschermers Amstelland is op alle punten ongegrond. Hier kunnen we dus een streep onder zetten.”

Wat nog rest is een oplossing voor de ontsluiting van de golfbaan. Begin november 2011 heeft Levie verantwoordelijk gedeputeerde Tjeerd Talsma verzocht aan te geven, of de provincie vasthoudt aan de ontsluiting via het A3 tracé. Vervolgens heeft Levie met de actiegroep ‘Stop de weg’ gesproken.

Nadat ook gedeputeerde Talsma deze actiegroep heeft ontvangen heeft hij aangegeven in gesprek te gaan met bewoners van de Amsteldijk om te kijken naar de Amsteldijk als ontsluiting. Daarna komt de provincie met een definitief besluit.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.