Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Eindshow FanWorkers Amstelveen is groot succes!

Nieuws -> Informatief

Bron: FanWork Amstelveen
10-07-2012

De ruim 70 leerlingen van 6 t/m 21 jaar die bij FanWork op musicalles zitten in Amstelveen hebben weken naar dit moment toegeleefd, de eindshow. Vrijdagavond 6 juli 2012 was het zo ver. De leerlingen gaven een spetterende eindshow weg met daarin zang, dans en spel in het Crown Theater in Aalsmeer.

Apentrotse ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en kennissen waren hiervan getuigen. Voor de pauze lieten de leerlingen de hoogtepunten van de lessen zien. Dit waren verschillende nummers, waarop gedanst en / of gezongen werd. Na de pauze was de musical ‘Het Eindfeest’ te zien.

In dit verhaal was in verschillende verhaallijnen te zien hoe de school zich voorbereidt op het eindfeest van het jaar; was alles op tijd af en had iedereen wel een date voor het feest?! Wil je ook schitteren in de eindshow van FanWork Musicals? Op 25 augustus is er een proefles in Amstelveen. Geef je op voor de musicallessen via www.fanworkmusicals.nl  of bel 030-686 69 11.

fanwork Amstelveen
(Foto Fanwork - 2012)

De FanWork leerlingen gaven een spetterende eindshow in het Crown Theater in Aalsmeer


De eindshow in Amstelveen

Alle leerlingen van de Musical Factory van IJsselstein schitterden vrijdagavond 6 juli in een geweldige eindshow het Crown Theater in Aalsmeer. Bijna 350 bezoekers waren getuigen van dit spektakel. Voor de pauze werd er gedanst en gezongen op nummers als Klokken overal en The nicest kids in town uit de musical Hairspray.

 Ook kwamen er nummers voorbij uit onder andere de musical Mama Mia, Petticoat en Kruimeltje. Na de pauze begon de musical ‘Het Eindfeest’, gespeeld door alle leerlingen uit de verschillende leeftijdscategorieën tezamen. Deze musical is in 11 weken ingestudeerd. Naast de scènes werd er gedanst en gezongen op nummers uit Legally Blond, Aïda, Pippi Piraat, Elisabeth, Anastasia en nog veel meer. De show was een daverend succes.

De Musical Factory in Amstelveen

Op de Musical Factory in Amstelveen hebben ruim 70 leerlingen iedere week zang, dans en acteerles van professionele docenten. De musicallessen worden gegeven in het Cultureel Centrum Griffioen in Amstelveen. 

Alle leerlingen hebben in hun eigen leeftijdscategorie les: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 11 jaar, 12 t/m 14 jaar en 15 t/m 21 jaar. In iedere groep zitten maximaal 15 leerlingen. Voor de zeer getalenteerde jongens en meiden zijn er doorgroeimogelijkheden naar de Talent Class. Het nieuwe seizoen start voor de jongens en meiden van 9 jaar en ouder op zaterdag 8 september en voor de jongste kinderen op woensdag 12 september. Meer informatie over de Musical Factory en inschrijven: www.fanworkmusicals.nl  en 030 – 686 69 11.

FanWork

FanWork behoort inmiddels tot de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Wekelijks volgen ruim 750 kinderen en jongeren musicallessen. Tevens produceert FanWork jaarlijks een familievoorstelling. In 2012 is dat Anastasia de musical. De voorstelling zal vanaf september 2012 te zien zijn in diverse theaters in Nederland. Meer informatie en inschrijven: www.fanworkmusicals.nl  en 030 – 686 69 11.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.