Bijgewerkt: 4 juni 2020

Extra voorstelling Aadje Piraatje in Westwijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
25-02-2011

Vanwege de grote belangstelling voor de voorstelling Aadje Piraatje voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, op zaterdag 12 maart in Bibliotheek Amstelveen Westwijk, wordt er een extra voorstelling gegeven. Deze zal vlak na de eerste voorstelling gegeven worden op 12 maart van 16.30 tot 17.30 uur. De eerste voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Piraatje Amstelveen
(Bron Amstelland Bibliotheken - 2011)

De flyer van Aadje Piraatje


Aadje is een piraatje dat opgroeit op zee. Dat valt niet altijd mee. Zo moet hij leren zwemmen tussen de haaien en minstens zeven happen schildpaddensoep eten. Maar er zijn gelukkig ook leuke dingen. Zo krijgt Aadje hulp van Jan-zonderhand, Joop-houten-poot en alle andere stoere piraten.

Aadje Piraatje is een schitterend prentenboek, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Sieb Posthuma, met vijf vrolijke verhalen over kleine Aadje. Het boek is overladen met prijzen, waaronder de befaamde Zilveren Griffel.

Naar aanleiding van dit prentenboek, kruipt acteur Ton Meijer in de rol van Aadjes vader en maakt van het verhaal een interactieve vertelvoorstelling waarbij de kinderen volop mee kunnen vertellen, zingen en spelen. Natuurlijk wordt er ook schildpaddensoep gegeten. Bovendien neemt vader Piraat voor alle kleine piraatjes een leuke verrassing mee.

Adres: Bibliotheek Westwijk. Zaterdag 12 maart 2011 16.30 - 17.30 uur Prijs: € 6,- Pashouders: € 5,- Voorverkoop: € 1,- korting. Voor kinderen van 4 - 8 jaarAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.