Bijgewerkt: 23 september 2020

Ezel, Beer en Kikker in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
05-01-2012

Op zaterdag 14 januari 2012 spelen, zingen en vertellen Mariska Simon en Katiuscia Principato de verhalen van Ezel en Beer (uit het gelijknamige boeken van Aby Hartog).Vanuit een kamer vol dozen met boeken, schoenen, keukenspullen en hippiekleding veranderen ze in de twee vrienden uit de boeken. De voorstelling wordt live begeleid door gitarist Bart van Osch. Voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

ezel Amstelveen
(Foto Amstelveens Poppentheater - 2012)

Mariska Simon en Katiuscia Principato in de voorstelling 'Ezel en Beer'


De Kikkerkoning

Op zondag 15 januari 2012 brengt Van De Dromer Producties hun bewerking van het Grimmsprookje, 'De Kikkerkoning'. Harlekino, een sprookjesopleuker, probeert het verhaal te veranderen maar wordt daardoor zelf onderdeel van het sprookje met de verwende Prins Es, de softe Koningin en de strenge Fee, maar waar is de kikker?

De drie acteurs weten op speelse wijze en met humor het publiek mee te voeren in het verhaal. Veel interactie met het publiek, meeslepende muziek en eigentijdse teksten. Voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar.

Aanvang beide dagen: 14.30 uur. Toegangskaarten zijn € 8,50. Reserveren kan telefonisch op dinsdag en donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.