Bijgewerkt: 28 februari 2020

Feestelijke presentatie nieuwbouwontwerp Community College Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: ROC van Amsterdam
08-10-2009

Op zaterdag 10 oktober 2009 gaat het ROC van Amsterdam op een feestelijke wijze het definitieve ontwerp van het toekomstige gebouw aan de Zetterij in Amstelveen presenteren. Nieuwsgierige bewoners uit Amstelveen die graag willen weten, hoe de nieuwbouw eruit komt te zien kunnen van 10.00 tot 14.00 uur naar binnen lopen.


Grotere kaart weergeven

Op 10 oktober is er een feestelijke presentatie van het ontwerp voor de nieuwbouw op locatie Amstelveen van het ROC van Amsterdam. In de nieuwbouw wordt het  Community College Amstelland gevestigd, dit is een uniek concept waarbij arbeidsmarkt en samenleving in de school worden gehaald.

In het schoolgebouw wordt onderdak geboden aan commerciële bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties die aansluiten op het brede opleidingenaanbod. De feestelijke presentatie is van 11:00 tot 14:00 uur aan de Zetterij 8 in Amstelveen en valt samen met de landelijke mbo open dag.

Gloednieuw aantrekkelijk gebouw

Het Community College Amstelland komt in een gloednieuw en aantrekkelijk vormgegeven gebouw. Het nieuwe gebouw wordt voorzien van de modernste faciliteiten ter ondersteuning van het leerconcept van het ROC van Amsterdam: het voorkomen van voortijdige uitval en het versterken van de relatie met het bedrijfsleven. Het nieuwbouwontwerp is gebaseerd op het aanbod van mbo- opleidingen op het gebied van handel, zakelijke dienstverlening, sport en logistiek & techniek. De realisatie van het nieuwe schoolgebouw staat gepland voor januari 2012.

Feestelijk evenement

Op 10 oktober is er een informatiemarkt in het schoolgebouw aan de Zetterij 8 in Amstelveen van11:00 tot 14:00 uur. In de marktkraampjes worden, onder het genot van een kopje koffie en gebak, sfeerbeelden en het definitief ontwerp van het Community College Amstelland getoond. Tevens geven medewerkers informatie over het ruime opleidingsaanbod.

6-daagse voor beroepsonderwijs

Deze open dag is een onderdeel van de ‘6-daagse voor het  beroepsonderwijs’, een landelijk evenement waarin  duidelijk wordt gemaakt hoe belangrijk beroepsonderwijs en vakmanschap zijn (www.6dbo.nl ).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.