Bijgewerkt: 28 mei 2020

Finalisten Ondernemersvereniging Amstelveen BizzGolfevent

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
25-06-2012

Op donderdag 21 juni 2012 streden de golfende leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen om een plaats in de regionale finale van BizzGolf Amsterdam. BizzGolf is de grootste competitie voor ondernemers in golfend Nederland, waarbij meer dan 40 ondernemersverenigingen in acht regio's de sportieve strijd met elkaar aangaan.

En de vier beste golfers van deze dag zijn bekend. Op de eerste tot en met vierde plaats zijn geëindigd: Jaco Ypma (Auto Berkelaar Amstelveen), Daan Hendrix (Volvo Bangarage), Sylvia van Lenning (Van Lenning Notariaat) en Jacques van Buuren (BDO Accountants & Belastingadviseurs).

Zij zullen de Ondernemersvereniging Amstelveen op 24 september vertegenwoordigen tijdens de regionale finale en strijden om de titel ‘Beste golfende ondernemersvereniging van Amsterdam’. De winnaars van de regionale finale spelen op 4 oktober 2012 de landelijke finale.

eurobarometer Amstelveen
(Foto Machteld Korenhof - 2012)

Winnaars van de OA-voorrondes BizzGolf


De Ondernemersvereniging Amstelveen doet dit jaar voor de vierde keer mee aan BizzGolf. Niet-golfende leden konden tijdens het toernooi onder leiding van een golfprofessional kennis maken met het golfspel. Hier was eveneens een wedstrijd aan verbonden, die werd gewonnen door potentieel lid Michiel de Wijn (MIAX).

Als extra spelelement werd een neary uitgezet. Hans Dreyer (Moments4wine) kwam het dichtst bij de vlag. Jordy Zeestraten (BMW Van Poelgeest) had de eer hem een waardebon te overhandigen voor een weekend rijden in een BMW Cabrio. BizzGolf wordt gesponsord door KLM en BMW. Deelname is kosteloos.

Ter aanmoediging van de golfers werd de geplande maandelijkse ondernemersborrel van de OA op hetzelfde moment bij De Hoge Dijk gehouden. Op het terras van Brasserie De Houten Vier kwamen golfers en niet-golfers vanaf 17.30 uur gezellig bij elkaar voor een drankje en een borrelhapje. De sfeer zat er goed in onder de ruim 70 aanwezigen. Ook tijdens het barbecuebuffet, dat gelukkig binnen in het restaurant plaatsvond, want na de prijsuitreiking barstte het voorspelde noodweer alsnog los.

Wilt u ook een keer kennismaken met de Ondernemersvereniging Amstelveen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl of neem contact met ons op via 020-6403071. Meer informatie vindt u ook op onze website www.oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.