Bijgewerkt: 23 juli 2019

Financieel informatiedesk van Rabobank in woonwinkel Co van der Horst

Nieuws -> Informatief

Bron: Rabobank Amstel en Vecht
05-02-2016

Woonvragen? Kom dan langs bij woonwinkel Co van der Horst! Rabobank opent tijdelijk een instore informatiedesk Financieel Advies bij woonwinkel Co van der Horst in Amstelveen. Rabobank Amstel en Vecht en woonwinkel Co van der Horst slaan de handen ineen. Van 6 februari t/m 12 maart zit het team Financieel Advies van Rabobank Amstel en Vecht elke zaterdag van 10.00 - 14.00 uur in de woonwinkel bij Co van der Horst. Onze hypotheekadviseurs zitten klaar voor het geven van advies en beantwoorden van vragen over hypotheek, verhuizen en verbouwen. Ook starters zijn van harte welkom in de gezellig ingerichte woonwinkel in Amstelveen.Marcel Ruikers (manager Financieel Advies): “Dichtbij de mensen, laagdrempelig en uitnodigend, dat waren de uitgangspunten bij het zoeken naar een formule voor meer zichtbaarheid van de afdeling Financieel Advies. Als oplossing bedachten wij een tijdelijke instore informatiedesk. Dat voor de eerste instore informatiedesk Co van der Horst werd gekozen was een bewuste keuze.

We hebben een zakelijke relatie en bovendien is de woonwinkel een inspirerende omgeving om samen met de klant in gesprek te gaan. Na het gesprek kunnen de klanten direct inspiratie opdoen voor de inrichting van hun woning. Een mooie samenwerking dus!” Co van der Horst is een begrip in Amstelveen en heeft een ruim assortiment aan designmeubelen. Een creatieve omgeving waar interieur en stoffering op de persoonlijkheid van hun klanten aansluiten.

Openingsuren informatiedesk Financieel Advies: Zaterdag 10.00 - 14.00 uur (afspraak niet nodig). Adres: Instore informatiedesk Financieel Advies Woonwinkel Co van der Horst Binderij 2 1185 ZJ AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.