Bijgewerkt: 4 juni 2020

Gemeente zoekt jongeren voor digipanel

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
17-05-2011

De gemeente Amstelveen wil zijn jongerenpanel actualiseren en is daarom op zoek naar jongeren tussen de 10 en 23 jaar. Jongeren die mee willen praten over onder andere voorzieningen in de stad, sport, evenementen, onderwijs en vrijetijdsbesteding kunnen zich tot 10 juni 2011 aanmelden via www.amstelveen.nl/jongerenpanel .

De komende weken wordt alles uit de kast gehaald om jongeren te enthousiasmeren voor het jongerenpanel. Zo schrijft de gemeente a-select een grote groep jongeren aan, komen er posters en flyers op scholen en sportverenigingen en gaat een groep jongeren op pad om leden te werven.

Ook internet gaat een rol spelen. De gemeente werkt hierbij samen met organisaties als P60, Bibliotheek Amstelland en de muziekschool. Bestaande netwerken en expertise worden zo benut en krachten gebundeld.

 Het panel krijgt twee tot vier keer per jaar digitaal een korte vragenlijst voorgelegd. De resultaten gebruikt de gemeente bij het opstellen van beleid.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.