Bijgewerkt: 13 juli 2020

Genomineerden bekend van Vijf Damespraatjes

Nieuws -> Informatief

Bron: Totemboek Uitgevers
26-10-2012

Damespraatjes.nl bestaat vijf jaar en viert dit onder meer met een schrijfwedstrijd met het thema vijf. Deze schrijfwedstrijd leverde maar liefst 90 inzendingen op uit Nederland, België en zelfs uit Frankrijk, Spanje en de Verenigde Staten. De jongste auteur is 13 jaar en de oudste 82.

Onder de inzendingen veel auteurs die eerder aan schrijfwedstrijden deelnamen en zelfs prijzen hebben gewonnen. Tien van de verhalen waren van mannen afkomstig. Uit de vele inzendingen voor de schrijfwedstrijd Vijf van Damespraatjes heeft de jury acht verhalen genomineerd. Op deze verhalen mag het publiek een stem uitbrengen.

boek Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

De website Damespraatjes.nl bestaat vijf jaar en viert dit met een schrijfwedstrijd


De jury bestaande uit Sandra Blikslager, hoofdredacteur Damespraatjes.nl, Giselle Ecury, schrijfster en Yvette Cramer, uitgever bij Totemboek selecteerde uit de 90 inzendingen uiteindelijk de acht beste, mooiste, liefste en ontroerendste verhalen. Sandra Blikslager, hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes: ´Onze bezoekers houden van verhalen en dat blijkt wederom uit het grote aantal inzendingen voor deze tweede schrijfwedstrijd. Zowel het aantal als de kwaliteit overtreft onze verwachtingen.

We hadden als jury een uitdagende taak om de beste verhalen te nomineren.´Nieuwsgierig naar wat de auteurs over het thema Vijf hebben bedacht? Geniet tot eind november 2012 van de verhalen en breng je stem uit! Je maakt dan kans op een Hema cadeaubon t. w. v. € 25,-. De winnaar van de wedstrijd ontvangt een boekenbon ter waarde van 100 euro en een gesigneerd exemplaar van de nieuwste roman van Giselle Ecury, De rode appel, die in de eerste helft van 2013 verschijnt. Nummer 2 en 3 kunnen allebei een boekenbon t. w. v. € 25 winnen.

Over Damespraatjes

Damespraatjes.nl is het online gratis vrouwenmagazine en staat dagelijks vol met leuke nieuwtjes. De website volgt trends op de voet en biedt veel informatie over lifestyle, lezen, gezondheid, leuke prijsvragen waarbij boeken gewonnen kunnen worden en shoppen.

Over Totemboek

Totemboek produceert, publiceert en realiseert originele, mooie, stijlvolle en digitale uitgaves op allerlei gebied. Altijd tot in de puntjes verzorgd en altijd in nauw overleg met opdrachtgevers en auteurs. Meer informatie op www.totemboek.nl .

De genomineerde verhalen: De laatste brief van Karlijn Kamphuis, Blikken van Lizan Breukel, De Vijf van Danielle de Boorder, Bloedrode nagels van Karine Jekel, Nummer 5 van Laura van de Linde, De magische vijf van Annick Speeleveld, Vijf minuten van Jacqueline CoppensAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.