Bijgewerkt: 20 april 2024

Gold & Old rockkoor voor senioren bij P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
09-05-2019

P60 en Amstelring Dagbesteding slaan de handen ineen en organiseren een cultureel programma speciaal voor senioren; GOLD & OLD. Zij richten onder andere een Amstelveense versie op van het senioren Rockkoor My Generation, met daarnaast culturele cafémiddagen, ingevuld met livemuziek en lezingen.

Alle ouderen uit Amstelveen, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, geen behoefte hebben aan bingo of bloemschikken, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit unieke project! Vanaf september 2019 zingen we iedere dinsdag de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. Startende met twee gratis inlooplessen in juni.



Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier, waarop er met ouderen wordt omgegaan. Hij maakte hen krachtig zichtbaar door hen in een studio met elkaar te verenigen. Inmiddels hebben ze verschillende hits op hun naam staan, waaronder een cover van My Generation van The Who.

Iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wil je graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, je bent hierin zeker niet de enige.

Programma: 28 mei 2019: Cultuurcafé met livemuziek, 4 juni 2019: gratis open repetitie Rockkoor My Generation, 11 juni 2019: gratis open repetitie Rockkoor My Generation, vanaf 17 september 2019 repeteert het koor iedere dinsdag en is er iedere eerste dinsdag van de maand een cultureel programma in het café. Tijd: 15:30 - 17:00. Plaats: P60. Kosten: 8 ,- per koorrepetitie, Cultuurcafé is gratis inclusief een kopje koffie. Inschrijven: www.P60.nl of aan de kassa van P60. Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mygeneration@amstelring.nl of 06-22064255. Adres: P60 Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.