Bijgewerkt: 23 oktober 2020

'Grand Café Zonder Naam' in het Oude-Dorp

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
04-12-2013

'Grand Café Zonder Naam'. Dat is voorlopig de naam die de nieuwe eigenaren van club restaurant 'LounZ' in het Oude-Dorp van Amstelveen aan de Dorpsstraat 104 aan hun zaak geven; totdat Amstelveners een nieuwe naam hebben gekozen.  Inzenden van een naam kan naar info@grandcafezondernaam.nl.  Onder deelnemers die een naam inzenden verloot het 'Grand Café' tien dinercheques ter waarde van 50 euro.

Anita en Rob van der Monde, Edgar Staats, Serge Visser en Jordy van der Monde openen maandag 6 januari 2014 hun nieuwe Grand Café, met een totaal nieuwe entree en bar én naam. De rest van de metamorfose zal in etappes plaatsvinden.

lounz Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Anita en Rob van der Monde (links) na het tekenen van het overname document van Lounz met de oud-eigenaren Erik Jager en Carolien Schraag (rechts) op 22 november 2013


Het 'Grand Café Zonder Naam' is vanaf 6 januari dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor koffie, verse cake of taart. Voor trouwlustigen is er ook de mogelijkheid tot het nuttigen van een bruidstaart. In de middag wordt een gevarieerde lunchkaart gevoerd en later op de middag is er tijd voor een ouderwets borreluurtje met hapjes en tapas.

De dinerkaart 's avonds zal verrassend zijn met invloeden vanuit de hele wereld, verse daghappen, specials en seizoen gerechten. Ook is er mogelijkheid tot take-away. Na het diner is uitgaanspubliek welkom. Het Grand Café zal ook thema-avonden en optredens bieden. Eveneens is er ruimte voor besloten feesten en partijen, workshops en vergaderingen.

Ook wordt aan een nieuwe rookruimte gewerkt. Het Grand Café Zonder Naam heeft een kennismakingsactie, waarbij Amstelveners voor 100 euro bonnen kunnen kopen, die een waarde vertegenwoordigen van 150 euro. De bonnen zijn te besteden bij het Grand Café. Ook bedrijven kunnen deelnemen aan de actie: zij betalen 1000 euro en krijgen 1500 euro aan bestedingsbonnen retour.

Met een speciaal zakelijk 'sponsorpakket' wil het Grand Café bovendien goede doelen gaan steunen, zoals de voedselbank, ouderentehuizen en gehandicaptenfondsen. Hiervoor zijn meerdere opties mogelijk. Voor meer informatie www.grandcafezondernaam.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.