Bijgewerkt: 28 januari 2021

Gratis Chinese lunch voor ouderen werd druk bezocht

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
04-11-2013

Op 1 november 2013 vond de jaarlijkse lunch plaats die de Chinese gemeenschap in Amstelveen ouderen van 75 jaar en ouder aanbiedt uit respect. De gasten werden verwelkomd door burgemeester Jan van Zanen.

Bij zijn welkomstwoorden stond Jan van Zanen stil bij het feit, dat de lunch voort komt uit een traditie die de heer en mevrouw Lo vele jaren geleden zijn gestart in hun toenmalige restaurant Jasmijn.

lunch Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2013)

De jaarlijkse gratis Chinese lunch in het raadhuis van Amstelveen op 1 november 2013


Hij sprak zijn waardering en medeleven uit  richting mevrouw Lo. Zij heeft nèt haar echtgenoot verloren en fungeert bij de lunch, samen met de heren Hans de Bie en Michel Becker, toch weer als spil in de organisatie.

De lunch was voor de derde keer in het raadhuis, sinds restaurant Jasmijn er niet meer is. De gasten werden ontvangen met een uitgebreide lunch en entertainment. Om deze jaarlijkse traditie mogelijk te maken heeft ook dit jaar een aantal partijen de handen in één geslagen: de Chinese gemeenschap in Amstelveen, restaurant New Peking City, Kragtwijk Catering en de gemeente Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.