Bijgewerkt: 22 september 2020

Gratis naar 'Een vijver vol inkt'

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
02-12-2011

December is Annie M. G. Schmidt maand in de Bibliotheek Amstelland. Zo krijgt het voorlezen op de woensdagmiddagen deze maand een feestelijk 'Annie’-tintje inclusief een verrassing voor de kleintjes. Op zondag 11 december 2011 kunt u gratis komen luisteren naar Sieb Posthuma die voorleest uit ‘Een vijver vol inkt’.

Posthuma  Amstelveen
(Foto Dorien van der Meer - 2011)

Schrijver, illustrator Sieb Posthuma


Voor dit boek, vol met de mooiste gedichtjes van Annie M.G. Schmidt, maakte hij de prachtige tekeningen. Kom genieten en luister lekker naar Sieb Posthuma op zondagmiddag. Na afloop is er gelegenheid het boek te laten signeren. Leuke cadeausuggestie: leg met de kerstdagen dit speciale boek, gesigneerd door Sieb Posthuma onder de boom.

De voorstelling is uitermate geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar. Als u reserveert voor uw kinderen is de toegang gratis. Als begeleider mag u ook gratis mee naar binnen, volwassen begeleiders hoeven niet voor zichzelf te reserveren. Reserveren kunt u eenvoudig online doen via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van onze bibliotheken. Deze middag wordt georganiseerd in bibliotheek Amstelveen Stadsplein in samenwerking met Boekhandel Venstra.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.