Bijgewerkt: 28 mei 2020

Gratis workshop over cameratoezicht

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
14-05-2012

Meer weten over het voorkomen van een overval? Kom naar de ondernemersavond over cameratoezicht!

Op dinsdag 22 mei 2012 organiseert de gemeente Amstelveen een gratis workshop over het gebruik van videocamera’s in winkels. Deze workshop is niet alleen interessant voor winkeliers die nog geen camera’s hebben, maar ook ondernemers die dergelijke systemen al wel gebruiken.

cctv Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2012)

Een beveiligingscamera. De twee belangrijkste doelen van cameratoezicht op openbare plaatsen zijn het terugdringen van overlast en criminaliteit en het vergroten van veiligheidsgevoelens


Op steeds meer plaatsen in Amstelveen hangen videocamera’s. In de openbare ruimte, in en rondom winkelcentra en op (metro)stations. Ook ondernemers kunnen camera’s ophangen in en rond hun winkel. Met deze camera’s kunnen winkels eigendommen, klanten en personeel beschermen. Voor opsporing achteraf is het van belang dat de camerabeelden van goede kwaliteit zijn. De keuze voor een goed camerasysteem is daarom ontzettend belangrijk.

De workshop gaat in op de mogelijkheden van camera’s en laat zien welke camerasystemen goed zijn. Ook krijg je als ondernemer een beeld van hoe je je eisen goed en helder weet te formuleren zodat er een goed voorstel komt van een aanbieder. Een leerzame bijeenkomst voor iedere ondernemer!

De bijeenkomst vindt plaats in het raadhuis en start om 19.00 uur. Meer informatie over de workshop en aanmelden kan via: j.terpstra@amstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.