Bijgewerkt: 1 juni 2020

Gratis workshop poëzie voor jongeren in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
21-01-2013

Tijdens de Week van de Poëzie wordt de cursus poëzie voor jongeren gegeven door Hetty Kleinloog. Hetty Kleinloog is schrijver, tekstdichter en regisseur en werkt mee aan tv-series als ONM en SpangaS.

Tijdens de workshop reikt ze handvatten aan om over dichterlijke clichés te stappen en laat ze zien, dat poëzie een schrijfvorm is die ráákt. Word je geraakt door een gevoel, een idee, een mens, de natuur? En wil je daar iets mee? Probeer het eens met poëzie!

Kleinloog Amstelveen
(Bron Bibliotheek Amstelland - 2013)

Hendrika (Hetty) Kleinloog (1958) is (toneel)schrijver, tekstdichter en toneelregisseur


Poëzie klinkt misschien moeilijk en ingewikkeld, maar iedereen voelt, dus iedereen kan gedichten schrijven. Hetty Kleinloog leert je hoe je vorm kunt geven aan gedachten of gevoelens die niet helemaal rationeel te bevatten zijn.

De workshop is eenmalig en gratis. Wel even van te voren reserveren. Dit kan in een van de vestigingen van de Bibliotheek Amstelland, of via de website www.debibliotheekamstelland.nl . Donderdag 31 januari 2013, 19.30 - 21.30 uur bibliotheek Stadsplein Amstelveen

De Poëzieweek 2013 is van donderdag 31 januari t/m woensdag 6 februari. De week begint op donderdag met Gedichtendag. Anna Enquist schrijft het eerste Poëziegeschenk, getiteld Een kooi van klank. U krijgt het geschenk tijdens de Poëzieweek cadeau van de boekwinkel bij aankoop van € 15 aan poëzie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.