Bijgewerkt: 19 april 2024

Heel Bankras-Kostverloren in Amstelveen bakt tijdens het buurtfestival

Nieuws -> Informatief

Bron: Participe Amstelland
03-06-2019

Loopt het water al door je mond bij de gedachte aan heel veel heerlijke en mooie taarten, gemaakt door de bewoners en scholieren uit de wijk Bankras/Kostverloren in Amstelveen? Tijdens het buurtfestival, wat op donderdag 20 juni 2019 op het schoolplein van de Panta Rhei plaatsvindt, zal niemand minder dan Heel Holland Bakt-winnaar Hans Spitsbaard hoogstpersoonlijk de ingebrachte taarten van de bewoners en leerlingen keuren en beoordelen. Het jureren begint om 16.00 uur.

Bewoners en scholieren uit de wijk worden uitgenodigd om hun bakkunsten te delen met de buurt. Ben jij de nieuwe beste thuisbakker van de wijk Bankras/Kostverloren? Doe mee! Naast de taartenwedstrijd zijn er op deze dag ook allerlei (sport-)activiteiten en kun je een hapje komen eten. Ook voor de kinderen is er een leuk programma en er zijn live muziekoptredens. Deelname is GRATIS!



Dit initiatief is tot stand gekomen door samenwerking tussen Brede school Omnibus, Scholengemeenschap Panta Rhei, Brentano, AmstelveenSport en Participe Amstelland. Voor de 3de keer op rij organiseren zij dit festival voor de hele buurt. Ook dit jaar is een onderdeel van het programma de uitreiking van de Bankras Awards. Hierbij worden bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje gezet. Iedereen is welkom en het is niet nodig om je aan te melden. Wil je meedoen aan de taartenwedstijd? Dan horen wij dat graag, stuur hiervoor een e-mail naar: s.joosen@participe.nu Wij hopen je te zien!



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.