Bijgewerkt: 16 april 2024

Herfstvakantie 2019 vol met voorstellingen in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
16-10-2019

Op maandag 21 oktober 2019 om 14.30 uur speelt Goochelaar Jahon zijn goocheltheatervoorstelling ‘Verdwalen’ voor iedereen vanaf 4 jaar in het Amstelveens Poppentheater. Met zijn goocheltrucs en landkaart als bindmiddel gaat het publiek mee op een wandeling met door een bijzonder bos. Een grappige reis vol verwondering.

Dinsdag 22 oktober om 14.30 uur  brengt Irene Laros De Wolkenfabriek (4+). De avonturen van Willy, de wolkenmaker en zijn maatje Wolly worden verteld en gespeeld  in een decor van een levensgroot pop-up boek vol vondsten en verrassingen.

Op woensdag 23 oktober om 14.30 uur speelt Harro van Lien zijn 4+ voorstelling ‘De snelste zebra van de wereld’ . Deze grappige beeldende vertelvoorstelling  over een Zebra die altijd zodanig wint dat zijn vriendjes niet meer tegen hem willen hardlopen is gemaakt naar aanleiding van het gelijknamige prentenboek van Youp van het Hek.



Op zaterdagavond  26 oktober om 19.30 uur brengt Kim van Zeben de familievoorstelling Eendje (6+). Eend Dobber vertrouwt de komische reporter Pia zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.

Op zondagmorgen 27 oktober om 10.30 uur speelt het jonge gezelschap Rose Stories/Studio Figur voor de allerkleinsten hun 2+ voorstelling ‘Ssst!’ Een fantasie-prikkelende voorstelling met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. Toegangsprijs bij alle voorstellingen: € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.