Bijgewerkt: 22 september 2017

Het 4tet Anton Drukker treedt op in Villa Randwijck

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Stichting Tpodium
11-04-2017

Onder de noemer JA.ZZ IN DE BUURT vindt op vrijdag 14 april 2017 in Villa Randwijck te Amstelveen het optreden plaats van: 4tet Anton Drukker. Dit kwartet bestaat uit een aantal bekenden van de NL-jazzscene. Anton Drukker heb ik vele jaren meegemaakt als bassist en rots in branding van het vaak turbulente optreden in de Cotton Club. Naar mate de tijd vordert, vind ik hem steeds virtuozer spelen een beduidend goede bassist die het spel van zijn mede kompanen feilloos weet in te schatten en te sturen. Deze mooie jazzformatie staat hier dan ook onder zijn leiding.

Timothy Banchet is een pianist die uit het goede hout gesneden is en met zijn spel telkens weer de luisteraar doet verbazen. De verrassingen zitten verborgen onder zijn toetsen die hij toucheert als een magisch kunstenaar. Marco Kegel wie kent hem niet als een begenadigd saxofonist, fluitist en klarinettist uit de Haagse school van Frans Elsen. Sander Smeets is de drummer van dit viertal. Behorende tot de selectie van Anton zou dat weleens kunnen betekenen, dat het repertoire vrij breed wordt vertolkt en wel van de Bebop tot Latinjazz zal kunnen schakeren. Kortom het wordt vast een avond vol verrassingen met vaag herkenbare jazzstructuren. https://www.youtube.com/watch?v=3UqHI5eKPTU

Locatie optreden: Vrijdagavond 14 april 2017 tussen 20.00 tot 23.00 uur bij: VILLA RANDWIJCK – tel. 0620420989 Bourgondischelaan 3, te Amstelveen. Villa Randwijck is te bereiken met tram 5 en metro 51 – halte Kronenburg. Er is er ruime vrije parkeergelegenheid. Entree: € 10 incl. drankje; Leden/Studenten € 7.00; houders Amstelveenpas 50%. Dit ‘LIVE MUSIC EVENT’ wordt geprogrammeerd door de ‘Stichting Tpodium’: www.tpodium.netAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.