Bijgewerkt: 21 januari 2021

Het 8ste EnergieOntbijt wordt in ANNA georganiseerd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
04-05-2018

Vrijdagochtend 25 mei 2018 is het 8ste EnergieOntbijt met als thema: wat betekent aardgasvrij voor uw woning? Energie expert Gideon Goudsmit heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen. Deelnemers aan het ontbijt kunnen hun vraag van tevoren insturen. De 10 meest gestelde vragen worden door de expert beantwoord. Aanmelden voor het ontbijt en insturen van de vragen kan door een mail te sturen naar Jacqueline Quarles van Ufford, de coördinator van het EnergieOntbijt via jacqueline@groenegroei.com. Het ontbijt is van 08:30 tot 11:30 in de Annakerk (Amsterdamseweg 22, Amstelveen). Vol = vol.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Gideon Goudsmit op het dak van zijn duurzame gebouw in Amstelveen op 25 maart 2017


Van het gas af. De energie-infrastructuur in Nederland gaat veranderen. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ‘alles elektrisch’ of een warmtenet in de buurt. De ene oplossing betekent iets anders voor woningen dan de andere. Met het EnergieOntbijt kunnen inwoners zich voorbereiden op een aardgasvrije energie-infrastructuur.

Gratis online HuisScan. Het Regionaal Energieloket biedt een gratis huisscan aan zodat nu al inzichtelijk wordt wat de beste energiebesparende maatregelen zijn voor een woning. De scan geeft inzicht in de mogelijkheden van de woning op het gebied van verduurzamen. Er is te zien hoe zonnepanelen, isolaties en warmtepompen woningen kunnen verduurzamen en voor welke subsidies inwoners in aanmerking komen. De online HuisScan is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.