Bijgewerkt: 28 januari 2021

Het College van B en W van Amstelveen vergaderde bij Bink Fietsen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
24-11-2015

Dinsdagochtend 24 november 2015 vergaderde het College van B en W van Amstelveen buiten de deur. Deze keer was Bink Fietsen aan de Amsterdamseweg gastheer van het college. Al ruim 40 jaar een begrip in Amstelveen. Na een lange periode in het Stadshart is de winkel nu al een aantal jaar gevestigd aan de Amsterdamseweg 162. Het familiebedrijf heeft een breed assortiment op het gebied van (elektrische) fietsen en benodigdheden. Dit op een oppervlakte van ruim 900 m².

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2015)

Dinsdagochtend 24 november 2015 vergaderde het College van B en W van Amstelveen bij Bink Fietsen aan de Amsterdamseweg


Het college vergadert vaker buiten de deur. Het bezoekt hierbij verschillende organisaties en instellingen. Eerder vergaderde het college bijvoorbeeld al in de Olmenhof, het Oude Dorp, ondernemerscentrum Nest en de Boemerang. Het college wordt regelmatig uitgenodigd vergaderingen buiten de deur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

BINK fietsen en reparaties aan de Galerij 162 in 2011


Bedrijven, instellingen en andere organisaties kunnen de gemeente via de gemeentelijke website uitnodigen. Uiteraard neemt het college voor, of na de B en W vergadering graag een kijkje in de organisatie. Het besluit om ook op andere plekken in de stad te vergaderen past bij de manier, waarop het college Amstelveen wil besturen: dicht bij de Amstelveners, met oog op wat er leeft in de samenleving.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.