Bijgewerkt: 2 juni 2020

Het Kerstverhaal van Eric Borrias in de Bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
12-12-2014

Lagen de herdertjes bij nachte? Eric Borrias' vertelvoorstelling

Lagen de herdertjes wel bij nachte…? Dat valt te bezien! In dit Kerstverhaal geeft Eric Borrias een andere kijk op het leven van de herders. Met humor en ontroering beleef je de Kerstnacht opnieuw. Meesterlijk verteld door de meest gevraagde verteller van ons land. Een prachtige invulling van de zondagmiddag, geschikt voor het hele gezin (vanaf 4 jaar).

Foto Amstelveen
(Foto Robbert Kamphuis - 2014)

Lagen de herdertjes bij nachte? Eric Borrias' vertelvoorstelling


Eric Borrias weet al jaren jong en oud aan zich te binden met zijn brede repertoire. Geschoold in het vertellerscollectief oRare (1990-2003) en sinds 1999 full time verteller. Met bijna 300 voorstellingen per jaar en meer dan 20 jaar ervaring behoort Eric Borrias tot een van de populairste vertellers van ons land. Met zijn bewerkingen van beroemde kinderboeken als Brief voor de koning, Scheepsjongens van Bontekoe, Reis om de wereld in 80 dagen en Schateiland, oogst hij succes in binnen- en buitenland.

Maar het zijn niet alleen jeugdvoorstellingen die hij speelt: "Vrolijke verhalen voor onder de guillotine" en "Verhalen met Nootjes" zijn voor een ouder publiek en tonen een andere kant van deze meesterverteller. De vertelvoorstelling De herdertjes lagen bij nachte is voor het hele gezin en de bibliotheek zorgt voor een prima kopje warme chocolademelk met wat lekkers erbij. Zondag 21 december 2014 van 15.30 uur tot 16.00 uur in bibliotheek Stadsplein. De prijs is € 2,50 voor jong en oud vanaf 4 jaar. Kaarten zijn te verkrijgen in een van de Amstelland Bibliotheken, of online via www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.