Bijgewerkt: 28 februari 2020

'Het Zonnehuis' Amstelveen bestaat 35 jaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Het Zonnehuis
15-10-2009

Gedurende elf dagen in oktober 2009 werd in verpleeghuis 'Het Zonnehuis' met veel activiteiten stil gestaan bij het 35-jarig bestaan. Vele bewoners en familieleden genoten van een modeshow, waarbij medewerkers authentieke kleding uit de periode 1850 – 1950 toonden. Prachtige zeer oude kledingstukken werden op passende wijze geshowd.

Zonnehuis Amstelveen
( Foto Het Zonnehuis - 2009)

Modeshow in 'Het Zonnehuis'


Er was een quiz over de afgelopen 35 jaar, het Amstelveens Symfonieorkest trad op, een mooi ochtendconcert, verzorgd door de Stichting Muziek in Huis, een ballonnenkunstenaar, workshops Venetiaanse maskers maken, enkele dagen later gevolgd door een zeer kleurrijke Venetiaanse carnaval met o.a. steltloper, muziek en vele mooie Venetiaanse kostuums.

Zonnehuis Amstelveen
( Foto Het Zonnehuis - 2009)

Venetiaanse maskers


Daarnaast een lezing met dia’s over de geschiedenis van Amstelveen, een feestelijke kerkdienst, een feestelijke koffieochtend met optreden van Fratres Corona, een feestelijke avond met het vrouwen shantykoor “Grace darling” uit IJmuiden, een brunch, een Italiaanse maaltijd, een grote zangmiddag samen met het vrijwilligerskoor, een bingo met grote prijzen.

Zonnehuis Amstelveen
( Foto Het Zonnehuis - 2009)

Venetiaanse carnaval in 'Het Zonnehuis' Amstelveen


Ook was er een optreden met vele bekende oude jazznummers door het duo Jean Louis van Dam en René Kipuw en op de slotdag een multicultureel festijn, gevolgd door optredens van medewerkers, die bekende Nederlandse liedjes brengen. Alle activiteiten werden door zowel bewoners als familieleden, vrijwilligers zeer druk bezocht. De 7de  lustrum, dat in alle opzichten zeer geslaagd genoemd is.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.