Bijgewerkt: 3 augustus 2020

Het grote meneer Etienne concert in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
08-01-2013

Ontmoet dirigent Meneer Etienne. Een levend, bewegend orkest is niets voor hem, veel te vermoeiend. Meneer Etienne wil totale controle hebben over zijn composities! Hij heeft hier een geniale oplossing voor gevonden, tenminste, dat vindt hij zelf.

Hij heeft de muzikanten vervangen door luidsprekers. Alles lijkt goed te gaan tot de luidsprekers gaan hoesten, zuchten en hun eigen plan gaan trekken. Ze lijken zich wel te gedragen als, nou ja… als mensen!

Etienne Amstelveen
(Foto E. Borgers - 2013)

De flyer van Het grote meneer Etienne concert


De arme dirigent probeert in allerlei surrealistische en grappige situaties wanhopig de controle te krijgen over zijn opstandig orkest en krijgt hierbij hulp uit onverwachte hoek. Een bijzondere voorstelling met prachtige muziek en een vleugje slapstick voor kinderen en volwassenen. Etienne was eerder bij ons te zien met de voorstellingen “Meneer Molsk” en “Koele Kikkers”,

Etiënne Borgers (1963) is zanger, muzikant en componist. Zijn composities gebruikt hij als uitgangspunt voor theatervoorstellingen en korte films. Entree € 8,00 vanaf 4 jaar, op zondag 20 januari 2013 (première) 14:30 uur.  Adres: Amstelveens Poppentheater Wolfert van Borsselenweg 85a 1181 PH AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.