Bijgewerkt: 4 juni 2020

Het prachtige sprookje 'Duimelijntje' in het Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
03-11-2011

Op zaterdag 19 november 2011 brengt theater Koekla de prachtige voorstelling Duimelijntje in het Amstelveens Poppentheater .Deze wordt ook op 20 november gespeeld voor iedereen vanaf 4 jaar.

Naar een sprookje van H.C.Andersen:

Dit fantasierijke sprookje gaat over een klein meisje geboren uit een bloem. Ze weet niet wie ze is en waar ze vandaan komt. Op een dag wordt ze gestolen door een hebberige pad en zo begint haar avontuur. Ze weet gelukkig te ontsnappen en komt terecht bij een deftige muis en een gierige mol. Gelukkig is er een blauwe vogel die Duimelijntje meeneemt naar de bloemenprins in elfenland waar ze zich thuisvoelt.

duimelijntje Amstelveen
(Foto Amstelveens Poppentheater - 2011)

Duimelijntje


Een prachtig sprookje met spannende wendingen en een betoverend slot. Een voorstelling die thema's als anderszijn, doorzettingsvermogen, liefde en fantasie duidelijk maakt.

Theater Koekla staat bekend om haar mooie poppen, verrassend decor en betoverende muziek kortom een kleur rijk feest voor oog en oor!

Aanvang voorstellingen 14.30 uur. Toegangsprijs is € 8,50. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.