Bijgewerkt: 18 januari 2021

Het stadsstrand Poel's Up in Amstelveen opent zijn deuren

Nieuws -> Informatief

Bron: Rob de Ruyter
08-05-2017

Op zondag 14 mei 2017 opent Poel's Up in Amstelveen zijn deuren voor het publiek. Dan kan iedereen gebruik maken van het drijvende bad in de Poel met terras en overdekte bar. Naast het zwembad en de horecavoorziening, biedt Poel’s Up sportieve activiteiten aan zoals suppen en bootcamps. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom op deze nieuwe recreatieplek aan de noordelijke Poeloever.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Melissa en Rob de Ruyter, de uitbaters van stadsstrand Poel's Up beantwoorden de vele vragen van de aanwezige journalisten over het nieuwe zwembad aan de Poel op 14 juni 2016 in het raadhuis van Amstelveen


Rob de Ruyter van Poel’s Up: 'We zijn er klaar voor en we hebben er enorm veel zin in. We hebben de afgelopen dagen proef kunnen draaien en we zijn goed voorbereid als het bad officieel voor genodigden opengaat op zaterdag 13 mei. Zondag 14 mei 2017 organiseren wij een open dag en is iedereen welkom voor een gratis frisse plons in het bad en een hapje en een drankje op ons terras. Het beloofd een leuke actieve dag te worden en neem gerust je moeder mee, want het is Moerderdag!

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Het stadsstrand Poel's Up op 14 april 2017


Er zijn diverse demo’s en speciaal voor de opening een Supzilla. Om te zien, of te ervaren wat dat is, dan zal je toch echt langs moeten komen. We gaan ook Stand Up Paddling boards verhuren en sportieve clinics en workouts organiseren. Met Poel’s Up willen we Amstelveners echt een nieuwe recreatievoorziening bieden.' Wij zijn vereerd, dat wij dit mogen doen en wij hopen, dat veel Amstelveners een kijkje komen nemen. Adres: Poel’s up Laan Nieuwe Amstel 1B Telefoon: 020-3090344 info@poelsup.nl Open: maandag-vrijdag 11 -22 uur (vakanties vanaf 10 uur); zaterdag -zondag 10 -22 uur. De openingstijden zijn weersafhankelijk. Toegang zwembad: € 5.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.