Bijgewerkt: 31 mei 2020

Hongaarse lunch in Bos en Vaart

Nieuws -> Informatief

Bron: Bos en Vaart
07-01-2013

In de serie 'Samen aan tafel' organiseert Stichting Cardanus in samenwerking met Bos en Vaart alweer de 11de lunch in flatgebouw Bos en Vaart. Op donderdag 17 januari 2013 zal er zelfgemaakte goulashsoep van Pauline Spierings worden opgediend, waar zelfs de Hongaren voor langskomen.

budapest Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Boedapest de hoofdstad van Hongarije, met de rivier Donau en het gebouw van het Parlement. De bevolking van de stad is 1,7 miljoen op een oppervlakte van 525 km². Óbuda is onderdeel van district III, een stadsdeel van Boedapest, een partnerstad van Amstelveen


budapest Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Goulash (Hongaars: gulyás) is een soep, of stoofpot van rundvlees, noedels en groenten (vooral aardappelen), gekruid met paprika en andere kruiden. Het is een van de nationale gerechten van Hongarije en een symbool van het land


Er zullen foto’s worden vertoond van een kortgeleden gemaakte reis en er zijn diverse Hongaarse muziekfragmenten te horen. Als er tijd over is wordt er eventueel een film gedraaid. Voor slechts € 4,- inclusief koffie, muziek en de lunch kunt u bij deze middag aanwezig zijn.

Reserveren op telefoon 06-47614176. De lunch begint om 12.30 uur en zal rond 15.30 uur zijn afgelopen. De Bos en Vaartflat ligt aan de Bos en Vaartlaan 42 te Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.