Bijgewerkt: 2 juni 2020

Hoofdkantoor ATOS Nederland naar het oude KPMG gebouw in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
17-12-2014

Vanaf juli 2015 vestigt het hoofdkantoor van de technologische dienstverlener ATOS zich in Amstelveen. De multinational gaat een deel van het kantoorpand aan de Burgemeester Rijnderslaan 10-30 huren. In totaal gaat het om 9.000 m² vloeroppervlakte.

Wethouder Maaike Veeningen: “Allereerst heet ik ATOS van harte welkom in onze gemeente. In deze tijd van een veranderende kantorenmarkt ben ik blij, dat zo’n mooi bedrijf met zoveel medewerkers kiest voor Amstelveen als vestigingsplaats. Naast een hele mooie kantoorlocatie, het oude KPMG gebouw, is het makkelijk per auto en OV te bereiken. Daarnaast zullen de medewerkers veel plezier beleven aan de nabijheid van het Stadshart. Amstelveen is al voor veel (inter)nationale bedrijven de thuisbasis, daarom ben ik dan ook trots, dat Amstelveen dit ook voor ATOS mag zijn! Na Nestlé vorig jaar is dit wederom een groot bedrijf, dat we in Amstelveen mogen verwelkomen.”

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Het verlaten KPMG gebouw in april 2010


ATOS?

Atos is een Frans IT-bedrijf. Het is in de Benelux actief op het vlak van het verwerken van betalingen. Atos heeft 74.000 werknemers (einde derde kwartaal 2011) verspreid in meer dan 40 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Atos is genoteerd aan de Franse beurs Euronext in Parijs onder de naam Atos Origin en verscheidene andere, waaronder: AtosEuronext, Atos Worldline, Atos Consulting en Atos Odyssée.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.