Bijgewerkt: 1 juni 2020

Huishoudbeurs 2011 wordt Fantastique!

Nieuws -> Informatief

Bron: Huishoudbeurs 2011
11-02-2011

Van 12 tot en met 20 februari 2011 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Ruim 450 exposanten laten het grote publiek kennismaken met de nieuwste producten en diensten.

Onder meer Philips, Hema, L’Oreal, Blokker, DA Drogisterij en Parfumerie, Marskramer, Ecco, Dolcis, Scapino, Simpel, Ambi Pur, Persil en Vakantieveilingen.nl geven acte de présence op de beursvloer. Het centrale plein van de Huishoudbeurs wordt omgetoverd tot een verrassend festivalterrein op klein formaat: Festival Fantastique.

Ook tijdens de aankomende editie van Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen kunnen bezoekers zich weer volop laten verwennen en informeren op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd en lekker eten en drinken. Met Festival Fantastique is een nieuw ingrediënt aan de beurs toegevoegd.

Huishoudbeurs Amstelveen
(Foto Huishoudbeurs - 2011)

Het logo van de Huishoudbeurs 2011


Instant hit

De Huishoudbeurs werd in 1950 in het leven geroepen om de Nederlandse huisvrouw te informeren over nieuwe producten voor haar huishouden. Het was een instant hit. Maar een beurs moet met zijn tijd mee gaan. Daarom ontwikkelde de Huishoudbeurs zich de afgelopen decennia tot een waar shopping-walhalla en een echt vriendinnenfeest voor honderdduizenden vrouwen.

Beleving, in het oog springende merken en entertainment spelen er jaar na jaar een steeds grotere rol. Wat begon bij productdemo’s, standwerkers en kooplieden resulteerde afgelopen jaren in de uiterst succesvolle 'themapleinen'.

Het summum van winkelentertainment

In 2011 zet de beurs een stap voorwaarts en introduceert het ‘Festival Fantastique: het summum van winkelentertainment’. De Huishoudbeurs speelt daarmee in op de groeiende vraag naar verrassend vermaak rondom de bekende koopjesparade in Amsterdam RAI.

De Huishoudbeurs heeft goed gekeken naar wat de vrouw van nu belangrijk vindt. Sr. Communicatie & PR Manager Pim van Houten van Amsterdam RAI: “Sinds de recessie hechten steeds meer mensen aan ‘zachte waarden’ zoals vriendschappen, muziek en theater, gezelligheid, warmte, 'erbij horen' en vooral aan dingen samen doen.

We willen op deze trend inspelen door de bezoekers iets te geven waardoor deze zachte waarden extra tot hun recht komen. Hieruit is Festival Fantastique ontstaan.”

Kleurrijke parade

Het festivalprogramma blijft nog even geheim, maar bezoekers mogen er alles verwachten wat ze zich bij een festival kunnen voorstellen: vriendinnen, muziek, tenten in allerlei bonte kleuren en een kleurrijke parade over het festivalterrein, waarin de nieuwste producten en laatste modetrends worden getoond.

Nieuwste trends

Ruim 450 exposanten tonen tijdens Huishoudbeurs 2011 hun nieuwste producten en diensten. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te leren, te proeven en te zien op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes. Kortom, de beurs bevat alle ingrediënten voor een ontspannen, gezellig en ‘fantastique’ dagje uit!

De Huishoudbeurs wordt gehouden van 12 tot en met 20 februari 2011 in Amsterdam RAI. Meer informatie over de Huishoudbeurs is te vinden op: www.huishoudbeurs.nl .

Festival Fantastique in hal 2 is geopend vanaf 10.00 uur. Locatie: Amsterdam RAI

Europaplein 22 1078 GZ AmsterdamAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.