Bijgewerkt: 5 augustus 2020

Iedere zaterdag is CodeCult in Bibliotheek Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
08-09-2016

Krijgt uw kind op school geen, of te weinig programmeerles, of zijn uw kinderen zo enthousiast over programmeren en kunnen zij er geen genoeg van krijgen? Wie nog denkt, dat programmeren alleen voor jongens of digi-nerds is weggelegd….welkom in 2016.

Vanaf komend seizoen is er iedere zaterdag in oktober, behalve 15 oktober, en november Program or be programmed, de nieuwe cursus programmeren voor jongeren van 12 t/m 16 in bibliotheek Amstelland Stadsplein. Onder deze veelbelovende titel zullen professionals van CodeCult de cursisten begeleiden en hen helpen werken aan een eigen programmeerproject.

Foto Amstelveen
Samen met de professional van CodeCult stel je eerst een eigen doel op en gaat daar vervolgens in je eentje of samen met een vriend of vriendin wekelijks mee aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld een eigen website of een eigen game zijn. De cursussen zijn iedere zaterdag in oktober en november 2016 met uitzondering van 15 oktober. Voor deze acht bijeenkomsten van elk twee uur zijn de kosten €158,- ( 19,75 per bijeenkomst). Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website van CodeCult www.codecult.nl/bibliotheekAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.