Bijgewerkt: 19 april 2024

Inbrekers zijn heterdaad betrapt aan de Kringloop in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amstelveen
26-12-2017

Op eerste Kerstdag 25 december 2017, omstreeks 19.20 uur kreeg de politie een de melding van een inbraak op heterdaad in een woning aan de Kringloop te Amstelveen – meldt de Politie Amstelveen op Facebook. De bewoners waren niet thuis, maar werden gewaarschuwd door hun alarmsysteem. Ze zijn ook direct naar hun woning gegaan. Daar bleek, dat de twee inbrekers nog binnen waren!

De politie was met verschillende eenheden zo snel ter plaatse, dat ontkomen onmogelijk was voor deze twee. Voor de ogen van de bewoners werden de verdachten aangehouden. De woning bleek te zijn doorzocht, de achterdeur bleek te zijn opengebroken evenals de slaapkamerdeur. De verdachten zijn uiteraard ingesloten voor een nader onderzoek. De woning wordt door de forensische dienst naar sporen onderzocht.



Het is mogelijk, dat de twee inbrekers ook elders in de omgeving hebben ingebroken, of een poging daartoe. Meldt u dit zo spoedig mogelijk. Ook kan het zijn, dat zij met een auto zijn gekomen. Ziet u een onbekende auto omgeving Kringloop geparkeerd staan? De politie heeft belangstelling. Mocht u op eerste Kerstdag in de omgeving van Kringloop iets verdachts, of opvallends hebben gezien kunt u dit natuurlijk bij de politie melden. Ook als u in de omgeving goederen aantreft b.v. inbrekersgereedschap. U kunt bellen met 0900 8844 maar ook door middel van een reactie op dit bericht op onze Facebooksite. Belt u gerust als u iets opvallends, of verdachts ziet.  Is het verdacht? Bel dan 112. Sluit alles goed af, doe verschillende lichten in huis aan ook als u maar voor even uit huis gaat.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.