Bijgewerkt: 25 januari 2021

Inbrekerswerktuig in beslag genomen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Zaanstreek-Waterland
17-12-2010

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 17 december 2010 vier verdachten aangehouden in Wijdewormer in de leeftijd van 18 tot 33 jaar, die inbrekersgereedschap bij zich hadden.

Surveillerende agenten zagen bij een tankstation een man zich opvallend gedragen, toen hij de politie in het oog kreeg. Hij rende uit de winkel, stapte in een auto en reed met piepende banden weg. De agenten zetten de achtervolging in.

Op de Leeghwaterweg in Wijdewormer gaven ze de auto een stopteken en controleerden de vier inzittenden, uit Amsterdam-Zuidoost, Amstelveen en twee zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ze bleken veelvuldig in de politiesystemen voor te komen.

In de auto lagen in het zicht een bivakmuts, handschoenen en een grote hoeveelheid inbrekerswerktuigen. Alle goederen zijn in beslag genomen en de vier verdachten aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De recherche onderzoekt de zaak.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.