Bijgewerkt: 8 augustus 2020

Informatieavond over taalontwikkeling in Bibliotheek Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
23-09-2016

Van leren praten tot leren lezen…of andersom. Taalontwikkeling begint bij de geboorte. Wist u, dat (voor)lezen een grote invloed heeft op de ontwikkeling van uw kind? Maar hoe stimuleer je de taalontwikkeling en wanneer is welk boek geschikt? Deze avond - voor (groot)ouders en professionals - staat in het teken van de relatie tussen taalontwikkeling en (voor)lezen. U krijgt vanavond antwoord en tips op al uw vragen. Ook is er aandacht voor meertaligheid.Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de deskundige inbreng van OnderwijsAdvies: een ondernemende en innovatieve organisatie die zich richt op klanten in onderwijs, opvoeding en zorg. Dagelijks zetten zich daar 300 professionele medewerkers met passie in om de optimale ontwikkeling van ieder kind mogelijk te maken.

De informatieavond is op dinsdag 4 oktober 2016 in de Week van de Opvoeding en begint om 20.15 en duurt tot 22.00 uur. De locatie is bibliotheek Amstelveen Stadsplein. De toegang is gratis, maar wel even reserveren. Dit kan via de website www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken

De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen, jongeren en professionals. Het thema gaat dit jaar over het contact tussen opvoeder en kind, over de verandering in contact tijdens het opgroeien en hoe je kunt meegroeien en blijven leren als opvoeder. Hoe toon je interesse als ouder, of opa en oma als kinderen zich anders ontwikkelen dan jij in die tijd?Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.