Bijgewerkt: 27 januari 2021

Informatieavonden van Beschermers Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Stichting Beschermers Amstelland
02-11-2010

In 2009 heeft de Stichting Beschermers Amstelland een avond georganiseerd, waar werd bijgepraat over de ontwikkelingen in Amstelland en de film Rotvos vertoonden. De belangstelling voor deze avond was zo groot dat ook dit najaar een dergelijke bijeenkomst wordt georganiseerd.

Op maandag 15 november 2010 in het gebouw Amstelstroom aan het Kampje in Ouderkerk aan de Amstel (Kerkstraat 12) en op donderdag 18 november 2010 in de tijdelijke huisvesting van 'De Meent' op het bedrijventerrein Legmeer aan Langs de Werf 8 in Amstelveen. Beide avonden beginnen om 19.30 uur.


Grotere kaart weergeven De Ronde Hoep polder

Het programma:

1.    Bijpraten over de activiteiten van Beschermers Amstelland en de ontwikkelingen in het gebied. Hierbij te denken aan de voorstellen voor de inrichting van de Bovenkerkerpolder, inspanningen om Polder de Rondehoep te beschermen, de Coöperatie Landschap Amstelland, de Streekrekening, de golfbaan aan de Amsteldijk enz.

2.    Vertoning van de film ‘Ganzenproblemen?’ van Jan Musch en Tijs Tinbergen. Degenen die ‘Rotvos’ hebben gezien weten dat ze weer een boeiende documentaire mogen verwachten over dit ook voor Amstelland actuele probleem.

3.    Verslag van de huidige situatie m.b.t. de ganzen in Amstelland en omgeving door Dirk Tanger, medewerker van Landschap Noord-Holland en specialist op het gebied van ganzen en weidevogels.

Het beloven boeiende avonden te worden. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden, maar vol is vol. Beschermers Amstelland hopen u op één van deze avonden te mogen begroeten. Voor meer informatie kijk op: www.beschermersamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.