Bijgewerkt: 21 oktober 2020

Inschrijvingen Popprijs van Amstelland 2013 is gestart

Nieuws -> P60

Bron: P60
14-01-2013

Heeft jouw band de potentie om de nieuwe sensatie van regio te worden? Dan is het moment daar om je in te schrijven voor de Popprijs Amstelland. Doe je mee, dan maak je kans op een showcase bij RTV ronde Venen, studiotijd in Studio Peggy51, de Muzikantengids en natuurlijk automatische sterrenstatus en onsterfelijkheid in Amstelland en de wijde omtrek.

De jaarlijkse talentenjacht, die Poppodium P60 in samenwerking met stichting Cardanus organiseert, zal na voorrondes in jongerencentrum The Mix in Uithoorn, jongerencentrum  N201 in Aalsmeer en natuurlijk Poppodium P60 zelf, zijn climax bereiken tijdens de grote finale in het poppodium in Amstelveen.

p60 Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)De organisatie van de Popprijs geeft de voorkeur aan bands uit de regio Amstelland, maar komt minstens de helft van je band uit Noord-Holland, met uitzondering van Amsterdam, mag je gewoon meedoen. Daarnaast mag de set van je band slechts één cover bevatten.

Het inschrijfformulier kun je vinden op de site van Poppodium P60 (http://p60.nl/projecten/popprijs-2013/ ), of je kunt mailen naar popprijs@p60.nl . Op 1 februari 2013 sluit de aanmeldingsperiode, dus zorg dat je het voor die tijd hebt ingeleverd. Stuur ook een bio, een demo en eventueel fotomateriaal op. Mocht je band geen demo hebben, is een Myspace-pagina, of website met online muziek ook voldoende. Voor meer informatie over de Popprijs kun je e-mailen of bellen naar Poppodium P60.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.