Bijgewerkt: 13 juli 2020

Internationale Vrouwendag 2009 in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Cardanus/Intercultureel Vrouwenplatform
08-03-2009

De Internationale Vrouwendag zal dit jaar plaats vinden in het MOC-gebouw, Lindenlaan 75 naast de Heilige Geest kerk op 8 maart 2009 vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Het thema van de dag is: Wie ben ik?

Iedereen is welkom: jong - oud, vrouw - man: we gaan vieren dat we gelijkwaardig zijn! Dagvoorzitter Marlene Meester verwelkomt wethouder Welzijn en Zorg de heer Dolf Veenboer, die de dag zal openen.

Vrouwendag Amstelveen
(Cardanus - 2009)

De flyer van de Internationale Vrouwendag 2009 in Amstelveen


De ochtend staat in het teken van de volgende workshops: Workshop ‘Ik (man) en haar emancipatie’

Een trainer van www.plimenten.com laat ons door interactieve oefeningen zien en voelen hoe krachtig complimenten werken.

Workshop ‘Meditatie en Vrouw-zijn’

Er wordt gewerkt met handenmeditatie, die begint met aandacht voor het lichaam en het contact maken met jezelf.

Workshop ‘Hoe zelfstandig ben ik?

Op ongedwongen wijze ga je met jezelf de uitdaging aan om te achterhalen wat zelfstandigheid voor jou betekent en hoe zelfstandig je door het leven, wilt, kunt of mag gaan.

Workshop ‘Harmonie in huis  … of juist niet …?’

Zijn we wel zo geweldloos thuis? Een trainer van Vita Welzijn Amstelveen verwelkomt onze inzichten in vriendschap.

Workshop ‘Generatiekloof en emancipatie’

Hoe kunnen jonge vrouwen de kennis en ervaring van oude vrouwen gebruiken om emancipatie te bevorderen?

De middag wordt muzikaal omlijst door de band  Funplugged.  Funplugged staat voor topkwaliteit muziek op eerlijke wijze en met veel liefde gebracht, waarbij je kunt dansen en elkaar ook kunt verstaan. En ’s middags is de verwenzaal met massagestoel en beautysalon geopend.  De hele dag zullen er kramen staan van Amnesty International, koffieceremonie, handwerkartikelen en glaswerkkunst. Toegang gratis: Van te voren aanmelden, want vol is vol!

Aanmelden bij Elly Geelkerken: tel 06-23536572 of email egeelkerken@cardanus.nl  De organisatie is in handen van Cardanus en het Intercultureel Vrouwenplatform

Info: Conchita Willems, tel: 06-13550099Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.