Bijgewerkt: 23 oktober 2020

Isa Hoes over Antonie Kamerling bij Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
09-12-2013

Woensdag 18 december 2013 zal literair agent Paul Sebes toneel-, film-, televisie- en stemactrice en scenarioschrijfster Isa Hoes (1967) interviewen over haar indrukwekkende boek 'Toen ik je zag'.

In 'Toen ik je zag' vertelt Isa Hoes het verhaal over een leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal is het een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden. Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden.

hoes Amstelveen
(Bron Libris Venstra - 2013)

Isa Hoes op de flyer van haar lezing 'Toen ik je zag'


De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals. De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera s, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

De volgorde van de avond is als volgt: Paul Sebes interviewt Isa, dan voorlezen, dan vragen uit het publiek, dan signeren. De avond zal starten om 20.15 uur en eindigen rond de klok van 10 uur. Aanvang 20.15 uur. ( winkel is vooraf gewoon open). Locatie: Libris Venstra. Prijs: € 5.00 (inclusief 1 koffie of thee). Reserveren via info@venstra.nl , of in de winkel.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.