Bijgewerkt: 10 april 2020

Jubileumbraderie in Winkelcentrum Middenhoven

Nieuws -> Informatief

Bron: Star Promotions
16-05-2014

Gezellig marktje pakken in Middenhoven

Zaterdag 14 juni 2014 organiseert Star Promotions in samenwerking met de winkeliersvereniging Middenhoven een Jubileumbraderie in Winkelcentrum Middenhoven te Amstelveen. Deze Jubileumbraderie zal plaatsvinden tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Voor het winkelcentrum Middenhoven staat een monumentaal kunstwerk van gewalst staalplaat, met de naam 'De Krul' (1988) van beeldend kunstenaar Ineke Visser


Wij nodigen iedereen uit om de gezellige en veelzijdige Jubileumbraderie te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen over de ruim 60 kramen. Star Promotions heeft er samen met de deelnemende verenigingen en stichtingen aan gewerkt om er voor iedereen wat leuks van te maken !

Struinend over de Jubileumbraderie die voor jong en oud iets te bieden heeft, komt men allerlei kraampjes met cadeautjes, sieraden, persoonlijke verzorging, kleding, hobby en vrije tijdartikelen tegen. Niet te vergeten een diversiteit aan versnaperingen zoals; bara’s, fruit, belegde broodjes, popcorn, suikerspin, churros, snoepgoed en nog veel meer lekkere snacks!

Naast de kramen hebben we ook nog diverse attracties gerealiseerd om de jubileumbraderie tot een geslaagd dagje uit te maken. Bungeejumpen voor maar 3 euro per keer, draaimolens een springkussen en nog veel meer zullen aanwezig zijn voor de kids. Maar! Niet alleen voor de kinderen is er wat leuks, want om 15:30 treed niemand minder dan Amsterdams eigen Danny de Munk op. Dus zeker de moeite waard om naar de braderie te komen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.