Bijgewerkt: 31 mei 2020

KBO Amstelveen organiseert 50e bustocht

Nieuws -> Informatief

Bron: Corina Holla
17-04-2012

Op dinsdag 17 april 2012 wordt door twee leden van de Unie Katholieke Bond van Ouderen (KBO) Amstelveen voor de 50e keer een bustocht georganiseerd. De dames L. van der Laan en R. van Oostwaard, beide lid van KBO, organiseren 4x per jaar een bustocht door Nederland.

Iedere keer wordt een andere provincie bezocht, vaak gekoppeld aan een museumbezoek of een bijzonder evenement. De bus vertrok rond 8.00 / 08.30 uur en steekt onderweg ergens op voor koffie met gebak (bij voorkeur geen appelgebak, dat komt vaak uit de vriezer volgens de dames) en een lunch.

U kunt dus snel uitrekenen dat dit nu al ruim 12 jaar plaats vind. Beide dames zijn na hun 65e met het organiseren begonnen, maar nog zeer enthousiast (1 van de dames is 81). Voor vandaag hebben ze gezorgd voor een wat langere trip en wordt er, behalve een lunch, ook gezorgd voor een diner. Ze zullen dan waarschijnlijk dan ook iets later, dan normaal terugkomen bij hun vertrekplaats, het MOC gebouw in Amstelveen.

Unie Katholieke Bond van Ouderen?

(Unie KBO) is de grootste seniorenorganisatie van Nederland. De Unie KBO heeft 200.000 leden en 10.000 vrijwilligers. De Unie KBO is het overkoepelend orgaan van 12 zelfstandige KBO's die georganiseerd zijn per provincie. De Unie KBO heeft een Algemeen Bestuur, een Dagelijks Bestuur en een Algemene Ledenvergadering: de Unieraad.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.