Bijgewerkt: 12 juli 2020

KLM TripShake-app

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
14-10-2011

De nieuwe TripShake-app van KLM biedt iPhone- en Android-gebruikers een leuke manier om de vele mogelijkheden voor een volgende vakantie te verkennen. Door even met de telefoon te schudden, verschijnt er een KLM-bestemming en een ticketprijs.

Op KLM.com kunnen klanten reisinspiratie opdoen in de KLM Reisgids. Als onderdeel van de multichannelstrategie van KLM is het nu ook mogelijk om met de TripShake-app via een mobiele telefoon toekomstige bestemmingen te verkennen, waar en wanneer de gebruiker maar wil.

klm Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Een KLM hardware app


De KLM TripShake-app biedt de mogelijkheid om een continent en reisdata te selecteren. Deze opties kunnen natuurlijk ook worden opengelaten. Door even met de telefoon te schudden, verschijnt er een van meer dan 100 bestemmingen. Voor meer suggesties kan de telefoon telkens opnieuw worden geschud, totdat de ideale bestemming is gevonden. Naast de bestemming wordt ook het laagste tarief voor een retourvlucht getoond. De gebruiker kan de uitkomst delen via social media en de vlucht eventueel meteen boeken.

De iPhone app is nu beschikbaar in het Engels, Nederlands en Duits en kan gratis worden gedownload. De Android-versie volgt begin volgende week.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.