Bijgewerkt: 20 februari 2020

KLM introduceert een unieke 3D-app

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
08-01-2014

KLM introduceert een unieke 3D-app die speciaal is ontwikkeld voor de iPad. Met deze app kunnen gebruikers onder andere reisinspiratie opdoen, vluchten boeken, inchecken, een stoel selecteren en een instapkaart downloaden.De app is ontwikkeld in samenwerking met een internationaal team van ontwerpers, reisexperts en een selecte groep KLM social media-volgers. Zij hebben geholpen bij het verfijnen van de belangrijkste functionaliteiten en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard hebben we ook frequent flyers betrokken bij het ontwerpproces om de app perfect te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten - aldus Martijn van der Zee, Senior Vice President E-Commerce AIR FRANCE KLM

Een van de innovatieve functies van de app is de mogelijkheid om een vakantiebestemming te selecteren op basis van bijvoorbeeld budget, temperatuur en reistijd. In lijn met onze ‘social’ bedrijfsfilosofie is het mogelijk om op een driedimensionale wereldbol een overzicht te krijgen van alle KLM-bestemmingen, waar je Facebook-vrienden wonen. Klanten met een KLM- of Flying Blue-account kunnen hun profielinformatie vinden en alles wat ze nodig hebben om hun reis te regelen.

De app zal continu verbeterd worden, waarbij de focus ligt op de specifieke wensen en behoeften van KLM-klanten, zodat zij het beste uit hun reis kunnen halen. Later dit jaar wordt de iPad-app ook voor Android ontwikkeld. De aanbiedingen van de KLM Werelddeal-Weken, die morgen starten, zijn natuurlijk ook te vinden en te boeken via de iPad app. Download in de App Store en lees ook het KLM Blog.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.