Bijgewerkt: 27 januari 2020

KLM serveert maaltijden van chef-kok Jonnie Boer

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
23-11-2010

KLM serveert vanaf 1 december 2010 in haar World Business Class maaltijden van chef-kok Jonnie Boer van restaurant de Librije. Met deze topchef biedt KLM hoogstaande kwaliteit aan haar passagiers en benadrukt daarmee haar Nederlandse afkomst.

Jonnie Boer is samen met zijn vrouw Thérèse eigenaar van Restaurant De Librije in Zwolle. Het restaurant is bekroond met maar liefst drie Michelinsterren en behoort tot de top 50 van de wereld. Thérèse Boer is naast gastvrouw van de Librije ook sommelier. KLM schenkt tijdens deze vluchten wijnen uit de ‘Lady Librije-lijn’ van Thérèse Boer, wijnen speciaal door haar geselecteerd.

KLM Amstelveen
(Foto Capital Photos - 2010)

Een gerecht van chef-kok Jonnie Boer voor de KLM


“KLM blijft investeren in de service aan boord door samen te werken met deze Nederlandse topchef en sommelier”, aldus Erik Varwijk, Executive Vice President KLM Commercial. “De exclusieve maaltijden dragen bij aan de vernieuwing die KLM in de World Business Class wil doorvoeren, waarbij we onze Nederlandse roots accentueren.”

“Gerechten samenstellen voor KLM was een spannend avontuur” zegt Jonnie Boer. “ Zoals altijd hebben wij mooie en pure producten gebruikt van een hoge kwaliteit en zijn er prachtige wijn- spijscombinaties ontstaan. Nu kunnen wij vele passagiers van de World Business Class kennis laten maken met de door ons geïnspireerde gerechten”.

De maaltijden van Jonnie Boer worden van 1 december 2010 tot eind september  2011 geserveerd op de intercontinentale vluchten vanuit Amsterdam. In totaal hebben KLM en Jonnie Boer drie verschillende menu’s ontwikkeld. Met ingang van de zomerdienstregeling op 27 maart 2011 worden de maaltijden op servies van de Nederlandse topontwerper Marcel Wanders gepresenteerd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.