Bijgewerkt: 25 mei 2020

KLM verrast deze zomer passagiers met social media actie

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
25-08-2011

KLM passagiers die deze zomer van en naar Schiphol reizen, hebben tot eind augustus 2011 kans verrast te worden door het KLM Surprise Team. KLM gebruikt deze drukke periode op de luchthaven om willekeurige passagiers blij te maken met een klein, persoonlijk presentje.

KLM gaat op zoek naar passagiers die via social media zoals Twitter, Facebook, Hyves en Foursquare laten weten, dat zij met KLM reizen. Aan de hand van hun tweets, posts en openbare profiel op internet wordt een passend cadeautje gezocht.Dankzij het succes en de enthousiaste reacties van passagiers die vorig jaar van het KLM Surprise team een attentie ontvingen, zet KLM de actie deze zomer voort. KLM verrast nu ook passagiers aan boord en in het buitenland.

Zo kreeg Maurits aan boord een verrassing van de purser. Op Twitter was te lezen, dat zijn vakantievoorbereidingen de oorzaak waren dat hij niet helemaal uitgerust op reis ging. Om ervoor te zorgen, dat hij aan boord wat extra slaap zou krijgen ontving hij uit handen van de purser een speciaal relax-pakket compleet met nekkussentje en oogmasker.

Reizigers met KLM die actief zijn op social media zijn deze zomer dus gewaarschuwd voor het Surprise Team! Wie weet, waar het team opduikt; bij check-in, aan boord, bij de gate, bij de bagageband of….Meer verrassingen zijn te lezen op de site www.klmsurprise.com . Via Twitter is KLM Surprise te volgen op @klmsurprise.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.