Bijgewerkt: 7 juni 2020

KLM vliegt naar Harare

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
24-07-2012

KLM voegt per 29 oktober 2012 Harare (Zimbabwe) toe aan haar dienstregeling. Harare wordt gevlogen in combinatie met de nieuwe bestemming Lusaka (Zambia). “KLM ziet veel groeimogelijkheden in Afrika. Zo introduceerden wij dit jaar al Luanda in Angola, Lusaka in Zambia en in 2011 Kigali in Rwanda.

Met deze recente toevoeging, verstevigen we de positie van KLM in Afrika”, zegt Erik Varwijk, Managing Director KLM en Executive Vice President Air France KLM International & The Netherlands.


Grotere kaart weergeven Harare International Airport in Zimbabwe

KLM vliegt driemaal per week van Amsterdam Airport Schiphol naar Harare International Airport in combinatie met Lusaka, Zambia. KLM biedt Harare daarnaast ook elf keer per week aan in samenwerking met Kenya Airways via Nairobi. Kenya Airways maakt een sterke ontwikkeling door op het gebied van vlootuitbreiding en nieuwe bestemmingen.

Zimbabwe ligt in Zuidelijk Afrika en is een sterk groeiende markt met een grote diversiteit aan natuurlijke grondstoffen. Daarnaast is Zimbabwe voor toeristen een mooie bestemming. De parken en natuurreservaten bij de Mana Pools aan de Zambezi zijn zeer de moeite waard. Het Karibameer met zijn bijzondere sfeer en het natuurwonder de Victoria Falls behoren tot de bekendste hoogtepunten.

Vlucht KL523 vertrekt met een A330-200 op maandag, donderdag en zaterdag om 10.20 uur vanaf Schiphol, komt dezelfde dag in Harare aan om 21.25 uur. De retourvlucht KL523, een cirkelvlucht met hetzelfde vluchtnummer, vertrekt uit Harare om 22.30 uur dezelfde dag met een tussenstop in Lusaka. De vlucht komt de volgende dag aan in Amsterdam om 10.20 uur.

Harare International Airport?

Harare International Airport (IATA: HRE, ICAO: FVHA) is een luchthaven in Harare, Zimbabwe. Het is de grootste luchthaven van het land.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.