Bijgewerkt: 27 januari 2020

KLM vliegt twee maal per dag naar Aalborg

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
26-11-2010

KLM vliegt met ingang van de zomerdienstregeling op 27 maart 2011 twee keer per dag naar Aalborg in Denemarken. Aalborg is na Billund en Kopenhagen de derde bestemming van KLM in Denemarken, en KLM is de eerste maatschappij die een directe vlucht aanbiedt vanaf Amsterdam.


Grotere kaart weergeven Aalborg Airport is de derde grootste luchthaven in Denemarken

Pieter Elbers, Senior Vice President Network and Alliances KLM: “Aalborg is zowel voor de zakelijke reiziger als voor de toerist een zeer interessante bestemming. Het vormt een mooie aanvulling op het netwerk van KLM. Met deze derde bestemming in Denemarken versterken wij onze positie verder in de Scandinavische markt. Al eerder kondigden wij een forse capaciteitstoename aan van het Europese netwerk met de zomerdienstregeling van 2011”.

KLM voert de vlucht naar Aalborg uit met een Fokker 70. Dit toestel biedt plaats aan 80 passagiers. De Amsterdam-Aalborg vlucht vertrekt iedere dag uit Amsterdam om 12.15 en 20.35 uur. De terugkerende vlucht vertrekt dagelijks om 06.25 en 14.15 uur.

Passagiers kunnen vanuit Aalborg met KLM via Schiphol doorvliegen naar 78 Europese bestemmingen en 74 intercontinentale bestemmingen. Boeken is mogelijk vanaf maandag 29 november via de reserveringsystemen en www.klm.com .

Aalborg is na Kopenhagen, Århus en Odense de vierde grootste stad van Denemarken en de hoofdstad van de regio Noord-Jutland. Deze regio is bekend om zijn prachtige natuur en stranden. Aalborg is een industrieel centrum in Denemarken, waarbij vooral de kennisindustrie zich de laatste jaren snel heeft ontwikkeld.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.